Legfrissebb
weboldal, honlap munkáink

 

 

 

Gyorsan megtudná, mennyibe kerül az Ön igényeinek megfelelő honlap, webáruház készítése? Használja kalkulátorunkat!

 

Webmegoldások | Honlapkészítés ABC | Hogyan dolgozunk? | Honlapkészítés | Webáruház készítés | Keresőoptimalizálás | Honlapkészítés referenciák | Kapcsolat | Sitemap

Copyright © Honlapkészítés Győr, weboldal készítés Győr R-BIS 2009-2019. All rights reserved
Honlapkészítés PDF  | Nyomtatás |

honlapkészítésHonlapkészítés? Ma már a vállalati kultúra része, valamint kiváló marketingeszköz a honlap, az internetes megjelenés. Egy jó honlap sok esetben elengedhetetlen eszköze a versenyképesség megőrzésének. Egy jól elkészített honlap segítségével a kisvállalkozások az Interneten akár a nagyokkal azonos esélyekkel indulhatnak.

Honlapkészítési tevékenységünk során szem előtt tartjuk, hogy egy igényes weboldal nagyban hozzájárul az ismeretlenségből való kitöréshez, eszközeivel, pl. a webáruházzal pedig hatékony segítséget nyújt Önnek széleskörű, akár országhatárokon átívelő ügyfél- és partnerkapcsolatok kiépítésére.

A honlapkészítés megrendelése esetén teljesen egyedi, személyre szabott honlap készül az Ön és cége számára.
Tőlünk nem előregyártott, sablonkatalógusból letöltött designt kap, nem fogja viszontlátni honlapját vagy annak részeit másoknál!
 
A honlapkészítés közben célunk, hogy Ön egyedi, igényes, megtérülő honlapot és vele egy hatékony eszközt kapjon készhez.
 
A honlapkészítés során vállaljuk statikus honlaptól különböző bonyolultságú dinamikus portálokig, üzleti weboldalakig az Ön elképzeléseinek megvalósítását, ill. meglévő honlapja újratervezését.
Elkészítjük a honlapja vagy portálja grafikus megjelenését is, akár cége arculatával megegyezően.
 
Ha cége arculatkialakítására szeretné segítségünket kérni, akkor komplex szolgáltatást tudunk nyújtani névjegykártyakészítés, céglevelek, mappák stb. grafikájának megtervezésében is.
A jól elkészített honlapról emlékezni fognak cégére. A jó honlap hatékony reklámfelület, amely hozzájárul a cég hírnevének széleskörű elterjesztéséhez és a hagyományos média költségeinek töredékéért juttatja el termékeit és szolgáltatásait egyenesen a célközönséghez.
Egy hatékonyan működő honlap többek közt akár az értékes ügyféladatbázis feltöltésének alapja is lehet, gondoljunk csak egy hírlevélre való feliratkozásra.

Elkészülő honlapja számtalan funkció kiaknázására nyújt lehetőséget, az egyszerű információközléstől a termékkatalógusok, akciók közlésén át a 24 órán át működő webáruházig, szolgáltatásközvetítésig és más alkalmazásokig. A honlapkészítés során mindezen megoldásokat integráljuk az Ön igényei szerint.
 
Növekvő igény, hogy megbízóink sajátkezűleg szeretnék honlapjuk tartalmát szerkeszteni.
Erre elterjedt tartalomkezelő megoldásokat (továbbiakban CMS) biztosítunk, amellyel ügyfeleink az oldalaik tartalmát maguk kezelhetik.
Egyéb elterjedt webes szolgáltatásokat is tudunk biztosítani, mint pl.:
  • webáruházak, galéria,
  • hírek, fórumok, vendégkönyvek stb.

Természetesen a honlapkészítésen túl vállaljuk egyedi modulok fejlesztését is.
További szolgáltatásunk ügyvédi honlap készítése jogi tevékenységet ellátó ügyfeleink részére.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
Honlapkészítés