Legfrissebb
weboldal, honlap munkáink

 

 

 

Gyorsan megtudná, mennyibe kerül az Ön igényeinek megfelelő honlap, webáruház készítése? Használja kalkulátorunkat!

 

Webmegoldások | Honlapkészítés ABC | Hogyan dolgozunk? | Honlapkészítés | Webáruház készítés | Keresőoptimalizálás | Honlapkészítés referenciák | Kapcsolat | Sitemap

Copyright © Honlapkészítés Győr, weboldal készítés Győr R-BIS 2009-2019. All rights reserved
Weboldal készítés PDF  | Nyomtatás |

weboldal készítésWeboldal készítés? Ma már a vállalati kultúra része, valamint kiváló marketingeszköz a weboldal az internetes megjelenés. Egy jó weboldal sok esetben elengedhetetlen eszköze a versenyképesség megőrzésének. Egy jól elkészített weboldal segítségével a kisvállalkozások az Interneten akár a nagyokkal azonos esélyekkel indulhatnak.

Weboldal készítési tevékenységünk során szem előtt tartjuk, hogy egy igényes weboldal nagyban hozzájárul az ismeretlenségből való kitöréshez, eszközeivel, pl. a webáruházzal pedig hatékony segítséget nyújt Önnek széleskörű, akár országhatárokon átívelő ügyfél- és partnerkapcsolatok kiépítésére.

A weboldal készítés megrendelése esetén teljesen egyedi, személyre szabott weboldal készül az Ön és cége számára.
Tőlünk nem előregyártott, sablonkatalógusból letöltött designt kap, nem fogja viszontlátni weboldalát vagy annak részeit másoknál!
 
weboldal készítés közben célunk, hogy Ön egyedi, igényes, megtérülő weboldalt és vele egy hatékony eszközt kapjon készhez.
 
A weboldal készítés során vállaljuk statikus weboldaltól különböző bonyolultságú dinamikus portálokig, üzleti weboldalakig az Ön elképzeléseinek megvalósítását, ill. meglévő weboldala újratervezését.
Elkészítjük a weboldala vagy portálja grafikus megjelenését is, akár cége arculatával megegyezően.
 
Ha cége arculatkialakítására szeretné segítségünket kérni, akkor komplex szolgáltatást tudunk nyújtani névjegykártyakészítés, céglevelek, mappák stb. grafikájának megtervezésében is.
A jól elkészített weboldalról emlékezni fognak cégére. A jó weboldal hatékony reklámfelület, amely hozzájárul a cég hírnevének széleskörű elterjesztéséhez és a hagyományos média költségeinek töredékéért juttatja el termékeit és szolgáltatásait egyenesen a célközönséghez.
Egy hatékonyan működő weboldal többek közt akár az értékes ügyféladatbázis feltöltésének alapja is lehet, gondoljunk csak egy hírlevélre való feliratkozásra.

Ellkészülő weboldala számtalan funkció kiaknázására nyújt lehetőséget, az egyszerű információközléstől a termékkatalógusok, akciók közlésén át a 24 órán át működő webáruházig, szolgáltatásközvetítésig és más alkalmazásokig. A weboldal készítés során mindezen megoldásokat integráljuk az Ön igényei szerint.
 
Növekvő igény, hogy megbízóink sajátkezűleg szeretnék weboldaluk tartalmát szerkeszteni.
Erre elterjedt tartalomkezelő megoldásokat (továbbiakban CMS) biztosítunk, amellyel ügyfeleink az oldalaik tartalmát maguk kezelhetik.
Egyéb elterjedt webes szolgáltatásokat is tudunk biztosítani, mint pl.:
  • webáruházak, galéria,
  • hírek, fórumok, vendégkönyvek stb.

Természetesen a weboldal készítésen túl vállaljuk egyedi modulok fejlesztését is.
További szolgáltatásunk ügyvédi weboldal készítése jogi tevékenységet ellátó ügyfeleink részére.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
Weboldal készítés